

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Инициативата стартира от тази сряда, 10 юни
Да разчитаме българите да идат на почивка - след ползваните масово в кризата отпуски и в пълно безпаричие, е пълен абсурд, коментира Венелин Ташев
Властите да предприемат проактивна политика за гостите от Русия и Украйна, предлагат от Националния борд по туризъм
Аз отсега виждам какво стълпотворение на НАП, пожарна, ХЕИ и който още се сетите ще мине през ресторантите, казва бургаският депутат
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Липсата на тази информация е най-големият проблем пред хотелиерите, защото те не могат да направят никакви планове, казва Живко Табаков
Здравните власти не правят разлика дали заразеният е клиент или служител в мястото за настаняване, стана ясно при изслушване на Ангелкова в парламента
От 15лв./кв. днес продуктът се продава за 60 лв. – държавата да следи за спекула, след като изисква от нас, коментира наш читател хотелиер
Стоян Колев се свързва с поредица от тежки престъпления, но е свободен и сега е с нова съпруга, която му роди дете
Туристите да подписват декларация заради коронавируса, а заразените да бъдат настанявани в общински център, предлагат от бранша